Üdv az F45-nél!

Az F a funkcionális edzésre utal, amely a köredzés és a HIIT elemeit ötvözi, a mindennapos mozgásformákhoz igazodva. Ha kipróbálod, garantált egy 45 perces izzasztó, szívdobogtató szórakozás.

Videó lejátszása

Ez az első edzésed?

Az F45 edzések segítik a test különböző izomcsoportjainak koordinálását, és ezáltal a jobb közérzet és teljesítmény elérését életed minden területén.

Kardió edzés

hétfő, szerda, péntek

Járasd maximumra szív- és érrendszered teljesítményét egy olyan edzésen, ahol úgy megmozgatunk, hogy még a szemed is káprázni fog! Anyagcsere folyamataid még az edzést követően is túlpörögnek majd.

Állóképesség fejlesztése

kedd, csütörtök, vasárnap

Az állóképesség-fejlesztést funkcionális gyakorlatokkal ötvözzük ezen a teljes testes, kalóriaégető edzésen, és az égetést szó szerint értsd! Gyémánt formára csiszolt testtel fogsz kisétálni, vagyis inkább kimászni az edzésről.

Hibrid edzés

szombat

Hibrid edzésünk egy minden erődet és kitartásodat próbára tévő kihívás, amely kardió és állóképesség-fejlesztő gyakorlatokból áll. Készen állsz, hogy kiérdemeld a hétvégét?

10 perccel az óra előtt

Ez lesz az első órád? Vágjunk bele! Érkezz 10 perccel az óra kezdete előtt, hogy találkozhass az edződdel. Segítünk bejelentkezni, elrendezkedni, és végigvesszük együtt, hogy mire számíthatsz az első órádon.

Bemutató óra

Nálunk nincsenek meglepetések: sorakozz fel a kék vonalon, és az edzők lépésről-lépésre végigvesznek veled minden gyakorlatot.

Bemelegítés

Eljött a bemelegítés ideje! Az F45TV és az edzők felkészítenek rá, hogy a legjobb formádat hozd.

Indulhat az edzés!

Készülj fel egy 45 perces izzasztó, szívdobogtató szórakozásra. Az F45TV segít benne, hogy mit csinálj. Az F45FM szolgáltatja a ritmust. Edzőink pedig végig ott lesznek melletted, hogy támogassanak az edzés alatt.

Csapj bele!

Csapatban edzünk. Megváltoztatjuk az életed. Ez az F45!

Vegyél részt az első órádon, és csatlakozz az F45 közösséghez

Kezdés

TEAM TRAINING. LIFE CHANGING.