Eddz csoportosan!
Változtasd meg az életed!

Üdvözlünk a világ leggyorsabban növekvő funkcionális edzés közösségében!

Óráink

FUNCTIONAL HIIT

Funkcionális HIIT (Magas Intenzitású Intervallum Edzések)

Az F45 egy funkcionális, teljes testes edzésforma, amely elsősorban az energiaszint és az anyagcsere-sebesség javítását, valamint az erőnlét és állóképesség növelését célozza.

TEAM TRAINING

Csapatedzés

Az F45 edzés központi eleme a csapatszellem erősítése, amely hozzásegíti a tagokat egy fizikai és mentális életmódváltáshoz, miközben ösztönzi a közösség növekedését, illetve az énközpontú szemlélet csökkentését

45 MINUTES

45 perc

Az F45 az egyik legidőhatékonyabb edzésforma. Egy 45 perces edzés alkalmával 750 kalória elégetésére törekszünk

Mi is az az F45 edzés?

Az F a funkcionális edzésre utal, amely a köredzés és a HIIT elemeit ötvözi, a mindennapos mozgásformákhoz igazodva. Ha kipróbálod, garantált egy 45 perces izzasztó, szívdobogtató szórakozás.

Videó lejátszása
testimonial
testimonial
testimonial
testimonial

Az edzések rendesen kicsinálnak minden alkalommal, ráadásul testreszabhatók kezdők és tapasztaltabbak részére egyaránt. Az F45 mindenkié, és ezt imádom!

Amiee
F45 Tag

F45 is the most dynamic, efficient, and enjoyable work out I have ever done! The sense of community here is so very special. I absolutely love it.

John
F45 Member

LITERALLY THE ABSOLUTE BEST! The workouts are very challenging and I always leave feeling like I did some serious work. The trainers are AWESOME!

Lauren
F45 Member

I’ve tried every form of training from CrossFit to Orange Theory Fitness (bored out of my mind running on treadmills). Take advantage of their FREE trial, after a few sessions you’ll be hooked!

Evan
F45 Member

Innováció.

Az óráink folyamatosan fejlődnek, így gyakorlatilag nincs két ugyanolyan edzésünk!

Tudj meg többet
img3

Motiváció.

A csoportos edzés adta motiváció és bátorítás olyan lüktető, vidám környezetet biztosít, amelyben garantált a célok elérése és túlteljesítése.

Tudj meg többet
F45-PADD0334

Eredmények.

A súlykezelés a helyes táplálkozásnál kezdődik. Az F45 minden tagja számára saját, ingyenes táplálkozási programot biztosít, hozzájárulva ezzel az egészséget támogató célok eléréséhez a napi étkezési tervek, a folyamatos nyomonkövetés és a közösségi támogatás segítségével. Üdvözlünk az F45 Kihívásban!

Tudj meg többet

TEAM TRAINING. LIFE CHANGING.